Styrelsen

Här kan du läsa lite mer om oss i styrelsen. Kontakta oss gärna med dina tankar och idéer angelholm@astmaoallergiforening.se.

Ann-Margret Andersson
Tillförordnad ordförande

Är utbildad livsmedelskemist, men kunde inte arbeta som det eftersom det inte fanns barnomsorg för hennes två svårt allergiska barn. Hon blev då kommunal dagbarnvårdare för allergiska barn och var det i 30 år. Ann-Margret gick med i föreningen 1975, har varit kassör och ordförande och har även arbetat aktivt inom länet och förbundet. Påverkansarbete, medlemsvård, måndagsgruppen samt verksamhet för barn och ungdomar är några områden som ligger henne varmt om hjärtat. Hon är ledamot i Kommunala handikapprådet och ordförande i samarbetsrådet, för alla föreningar som finns på vår mötesplats Torgträffen.

Sonia Persson
Ledamot

Har alltid varit intresserad av föreningsliv och ser det som ett bra sätt att träffa andra. När barnen var små åkte de runt i hela Skåne med Ängelholms friidrottsförening, ÄIF, och hon satt även i ÄIF:s styrelse i tio år. Sonia har varit med i vår valberedning och är ny ledamot i styrelsen. Hon har arbetat på kontor och är numera pensionär. Hon har deltagit på flera av länets resor och tycker att gemenskapen inom föreningen ger mycket, något hon gärna arbetar vidare med. Sonia har tre barn och sex barnbarn. Hon är känslig för pälsdjur och vissa dofter och har även erfarenhet av andra allergier inom familjen. 


Lotta Johansson
Ledamot

Lotta valdes som ledamot vid årsmötet i februari 2018.
En presentation av Lotta kommer.

Lilly Johnsson
Kassör

Har varit medlem i minst 30 år och engagerad i det mesta inom föreningen. Lilly är utbildad under-sköterska och har arbetat som dagbarnvårdare hemma. Hon är  vår kassör och har tidigare även varit anställd i föreningen. Mat är ett av Lillys stora intressen. Hon värnar om verksamheten för äldre och tycker att det är något av det roligaste man kan hålla på med. Lilly är gift med Lennart och de har sex barn och tretton barnbarn som alla är medlemmar i föreningen. Lilly har astma och är allergisk mot pollen och har även erfarenhet av andra allergier inom familjen. 


Karin Malmros
Ledamot

Karin valdes som ledamot vid årsmötet i februari 2018.
En presentation av Karin kommer.

Mia Olsson

Sekreterare

Arbetar som personlig assistent och har tidigare jobbat i affär. Mia har bland annat läst marknadsföring och ser styrelsemedlemmarnas olika intressen och erfarenheter som en styrka som vi kan ha stor nytta av. Hon tycker om djur och natur och att hitta på aktiviteter med barn. Mia är allergisk mot gräs- och björkpollen och har två barn som har celiaki och allergi mot pollen. Genom åren har hon lärt sig mycket om glutenfritt och kan många bra glutenfria recept som hon gärna delar med sig av.
Sylvia Månsson
Ledamot
Sylvia valdes som ledamot vid årsmötet i februari 2018.
En presentation av Sylvia kommer.