Länsföreningen

Astma- och Allergiföreningen i Skåne län är den förening som arbetar övergripande över hela Skåne. Länsföreningen ordnar bland annat resor, utflykter och läger för barn. Som medlem i Astma- och Allergiföreningen i Ängelholm kan du delta även i dessa aktiviteter. Totalt finns det 10 lokalföreningar i Skåne.

SKIdresa till Åre

Under sportlovet vecka 8 2017 anordnar länsföreningen en skidresa till Åre och Astma- och Allergiförbundets vandrarhem i Undersåker.

rekreationsresa till Åland

Den 30 juli-3 augusti 2017 anordnar länsföreningen en fem dagars rekreationsresa till det vackra Åland.
Priset är med subventionering 3.860 kr per person för del i dubbelrum. Egentligt pris är 5.900 kr. Enkelrumstillägget är 2.850 kr för 4 nätter.
I priset ingår bussresa, båtresa, övernattning i Stockholm med kvällsmat och frukost, 3 övernattningar i Mariehamn med frukost och 2-rätters middag, utflykter med lättlunch och guidning. Frukostfika och lunch på utresan, lunch och kvällsfika på hemresan ingår också i priset.
Anmäl dig senast den 1 april 2017 till Brita Landgren, brita.landgren@bredband.net alt. 0418-233 61 eller Ingela Nilenheim, ingela.nilenheim@telia.com alt. 046-70 95 30
Anmäl då om du behöver specialkost och skicka matlista därefter!
Anmälningsavgiften är 500 kr per person, avi skickas ut efter anmälningstidens utgång.

LIvskvalitetskonferens

Redan nu kan du boka in datumen för länsföreningens livskvalitékonferens på Sundsgården den 14-15 oktober. Mer information kommer när det närmar sig.

LÄs mer på länsföreningens hemsida

Astma- och Allergiföreningen i Skånes hemsida kan du läsa mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig.