Bli medlem

Astma- och Allergiföreningen i Ängelholm med omnejd arbetar med frågor som berör astma och allergi. Vi är verksamma i Ängelholm, Båstad och Örkelljuna. Vi är en av landets ca 130 lokalföreningar som tillhör Astma- & Allergiförbundet.

Just nu är vi ca 500 medlemmar i Ängelholm med omnejd, men vi behöver bli fler. Med fler medlemmar har vi större möjlighet att påverka samhället så det blir mer tillgängligt för oss med astma och allergi. Givetvis blir det också roligare ju fler vi är.

Vi har grupper för medlemmar i alla åldrar och vi anordnar roliga aktiviteter, utflykter, resor och läger för olika intressen.


Vill du veta mer om föreningen eller våra aktiviteter, så hör av dig till oss!

Medlemsskapet kostar 250 kr per år för huvudmedlem samt 50 kr per år för familjemedlemmar som är skrivna på samma bostadsadress.
För att bli medlem kan du mejla till angelholm@astmaoallergiforening.se eller anmäla dig direkt till förbundet genom att klicka på den gröna länken nedan.

Tänk på att vara fri från dofter, rök och djurepitel
Vid våra aktiviteter ska vi vara fria från dofter, rök och djurepitel.
Vad betyder det? För att alla ska kunna delta är det viktigt att vi
tänker på att inte röka, inte använda doftande produkter eller bära
kläder som har varit i kontakt med pälsdjur. Använd gärna produkter
som är märkta med Astma- och Allergiförbundets svala.
Om du har träffat en hund eller katt behöver du tvätta dina kläder i oparfymerat tvättmedel (och oparfymerat sköljmedel om du använder det) innan du kommer till aktiviteten. På så vis hjälps vi åt så att alla
kan må bra och ha det trevligt!

Vem kan bli medlem?

Alla som på ett eller annat stöder oss och våra mål är välkomna att bli medlemmar.
 

Vad kostar det?

Huvudmedlem betalar 250 kr/år

Familjemedlem betalar 50 kr/år

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att anmäla ditt intresse. Detta gör du antingen till någon av oss i föreningen eller genom att gå in på Astma- och Allergiförbundets hemsida.

 

Därefter får du hem ett inbetalningskort för medlemsavgiften. När den är betald så är du medlem.