Klicka på bilderna för att se dem i helhet.
På vår facebook-sida hittar du fler bilder från våra aktiviteter.

bilder från 2020

Några medlemmar från vår trevliga måndagsgrupp

Årsmöte 25 februari 2020

Ann-Margret öppnade upp årsmötet 2020 och välkomnade alla dit. 
Martin Sjösten höll i ordförandeklubban, Maria Liljeqvist  valdes till sekreterare. Revisorn Greger Olsson berättade om vår ekonomi i föreningen. Pernilla Alm-Ramberg och Maria Liljekvist avtackades och vi välkomnade Lilly Johnsson till kassör och Birgitta Henningsson och Ola Johnsson in till valberedningen. Det bjöds på goda smörgåsar från Arons i Hjärnarp och Birgitta H bjöd på gott kaffebröd. Innan lottdragningen och de fina vinsterna som medlemmar skänkt så underhöll Simon Ahlström från Eslöv med fin sång och trevliga berättelser.

skidresa Södergården undersåker åre 15 - 22 februari 2020

Det blev en trevlig och vintrig resa med många upplevelser för ett stort gäng medlemmar. Starbussar med Åsa och Joakim vid ratten såg till att vi kom från punkt A till B hela veckan  .
Dagarna började tidigt då bussen gick halv nio från Södergården, Undersåker till de vita backarna i Åre. Trötta i benen efter alla åk så blev det spelaftnar, både med kort och tärning.
Kocken Kjell Strömberg skämde bort oss en kväll med Renskavsgryta, kantareller, getmesesås och mycket annat gott. Vandrarna utan skidor, men med broddarna på,  upplevde också mycket fint. Ristafallet, Hållandsgårdens stavkyrkan med guidad visning, Indalsälven, Åre by day, Fröå med dess underbara utsikt vid serveringen Bergstugan och sist men inte minst, störst men inte högst, underbara Tännforsen i vacker vinterskrud, då hälften av gänget följde med på denna färd.