modevisning 20230314

Idag hade vi en trevlig eftermiddag där Ellinor Svensson visade upp fina kläder från seniorshopen. (www.seniorshop.se)
Tack till våra medlemmar Sylvia, Ingrid, Kristina, Göran, Kerstin, Maj och Ingegerd för att ni agerade som mannekänger .
Många shoppade loss och gick ifrån Torgträffen med fina kläder i sina påsar .

civilförsvarsutbildning 20230306

Dagens civilförsvarsutbildning, som Ole höll i, handlade bla om vad som bör finnas i krisberedskapslådan. Att tänka på är vatten, radio o värme samt mat.
I krissituationer är det särskilt viktigt att tänka på hygienen. "Smuts och dålig hygien är grogrund för smitta och sjukdomar". 
Tack till Göran och Christel för bilder och information ni bidraget med .

årsmöte 20230228

Årsmötet 2023, dimman låg tät i arla morgonstund och när kvällen nalkades, men på Torgträffen så var stämningen på topp.
Vår ordförande Maria Olsson välkomnade Liss Böcker, kommunfullmäktige i Ängelholms kommun, att hålla i ordförandeklubban under vårt möte. En ledamot avgick och två nya ledamöter välkomnades och valdes in i styrelsen. Medan vi åt goda smörgåsar från Möllans smörgåsbutik i Helsingborg så stod Haroon för fin bakgrundsmusik. Som vanligt så anordnades ett lotteri med fina vinster, skänkta av medlemmarna, tack . Kvällen avslutades med en trevlig musiktävling där Haroon spelade små sångtrudelutter där årtal, artisters namn och många fler kluriga svar skulle gissas. Fina blombuketter kom från flower house i Båstad.

åreresan vecka 8 2023

Hälsning från Åregänget.

"Tack för en jättehärlig vecka i Åre! En del av oss har varit här många sportlov medan andra var med för första gången - vi längtar redan efter att åka hit igen!
Det har varit en riktig toppenvecka med alla 36 deltagare och chaufförerna Leif och Mikael. Vi har grillat på Södergården, åkt skidor hela dagarna, varit med på musikquizz, bowlat, spelat spel, sett på film, ätit gott och har haft roligt tillsammans.
Jättestort tack Jenny och Jannice för att ni har fixat årets skidresa så bra !"

Tack till Pernilla för text och bilder .

tupperwareparty 20230214.

Idag, på Alla hjärtans dag , så besökte Susanne Ekholm oss för att visa upp och berätta om de många fina och användbara Tupperwareprodukterna.
Efter visningen så bjöds på mumsiga hjärtebullar och vaniljhjärtan.

volontärsamordnare på besök Volontärsamordnare på besök 20230224

Idag hade vi besök av volontärsamordnare Hanna från Ängelholms kommun.
Vi pratade bla om hur ensamheten tar på människor hälsa och välbefinnande. Som volontär så kan vi hjälpas åt att sätta guldkant på tillvaron med en social stund tillsammans.
Om intresse finns att få mer information om att "arbeta" som volontär så anordnar kommunen en träff på Torgträffen den 9 mars kl: 14.00-16.00
Anmäl er till volontärsamordnare Hanna Gustavson som nås genom Ängelholms kommun, växeln 0431 87 000

Bokvikning 20230206

Idag lärde Ulla, en av våra medlemmar, oss om bokvikning. En intressant dag där kreativiteten fick flöda, men det krävdes tålamod i vikandet . Tack till vår medlem Göran, som hoppar in som fotograf lite då och då, för alla fina bilder du tagit.

månadsbingo 20230202

Hälsningar från vårens första trevliga bingoträff.

20230109 fastlagsmåndag

Idag hoppade en av våra medlemmar in som "fotovikarie". Tack Göran för de fina bilder du tog från vårens första "måndagsgruppsträff" . De njöt av goda fastlagsbullar innan det blev bla kortspel.